Hoe stel ik een Smartlink in?

Standaard heeft elke coupon campagne een statische URL. Een slimme koppeling is een dynamische URL die op elk moment kan worden aangepast vanuit het dashboard. Door een dynamische smart URL toe te voegen in plaats van een statische URL heb je de volledige controle over je gekoppelde URL.

Om een Smartlink in te stellen, navigeer je naar de Launch sectie van je coupon builder en selecteer je Smartlinks.

Druk op '+ Nieuwe smartlink' en een pop up modal zal verschijnen waar je in staat bent om de Smartlink tekst op te schrijven en op 'Toevoegen' te drukken.

https://redirectcoupon.com/ <- Is je standaard domeinnaam voor de smartlink. De Smartlink tekst zal worden toegevoegd direct na de laatste '/'

Je hebt succesvol een Smartlink gemaakt!

Hier is de link en QR code van onze gemaakte Smartlink: https://redirectcoupon.com/MyFirstSmartlink