Kan deze software werken met elk merk WiFi?

Nee, je hebt een WiFi marketing software of WiFi router nodig die in staat is om een WiFi gebruiker om te leiden naar een landingspagina.

Hoe werkt het?

Coupontools is gemaakt in HTML5. Onze coupons en coupondirectory's zijn toegankelijk via een URL. Onze oplossing zal worden gebruikt als de landingspagina die je WiFi gebruikers zullen zien wanneer ze toegang krijgen tot je WiFi.

https://www.coupontools.com/en/wifi-marketing

Opmerking: Coupontools levert geen WiFi hardware of software. Wij leveren alleen onze couponsoftware om aantrekkelijke mobiele marketingcampagnes te creëren die kunnen worden gekoppeld aan je bestaande WiFi-marketingoplossing.