Artikel über: Directories

Hoe verdeel je je mobiele coupon directory

Zodra je je directory hebt aangepast en de coupons eraan hebt toegevoegd, is het tijd om je coupon directory eindelijk te lanceren. Ik zal je door de verschillende methodes leiden.

Laten we eerst de coupon map openen in de directory builder en navigeren naar de lancering tab van de coupon map.

Sociale media

Ingebouwde social media integratie om je digitale coupon directory onmiddellijk te publiceren op je social media kanalen. Het omvat de belangrijkste social media kanalen en stelt je in staat om een tekst samen te stellen die gedeeld wordt op je social media met de directory.

QR-codes

De Coupontools software biedt een ingebouwde QR code generator om je digitale coupon directory te verspreiden via een QR code. Pas de lay-out aan, genereer de QR code en download tot slot de QR code in de door jou gewenste grootte.
Let op: deze QR code is bedoeld voor MULTI-USE wat betekent dat elke klant de QR code kan scannen en het opent een directory voor elke scan.

Website & App integratie

Het is mogelijk om je digitale coupon directory direct in je website te integreren. Als je klikt op 'website integratie' vind je een Iframe integratie en WordPress integratie codescript dat je kunt gebruiken om de digitale coupon directory direct in je website te integreren. Leer hoe u het kunt configureren!

Smartlinks

Genereer smartlinks voor je digitale coupon directory in plaats van de standaard generieke coupon directory URL te gebruiken. Het is mogelijk om een aangepast achtervoegsel aan de URL toe te voegen. Leer hoe je dit instelt

Aktualisiert am: 27/01/2022