Hoe creëer ik templates en hoe stel ik dit in voor mijn subaccounts?

Om een template te maken, moet je eerst een coupon maken en deze volledig ontwerpen zoals je wilt dat hij wordt.
Nadat je klaar bent met het ontwerpen van je coupon, sla je deze op als een template. Hier is een artikel dat je laat zien hoe je dat moet doen: https://help.coupontools.com/en/article/how-do-i-save-my-coupon-as-a-template-17ggess/

Om je subaccounts coupons te laten maken van jouw templates ga je naar de subaccount manager onder 'White label' en klik je op 'Bewerken' van je subaccounts.

Onder het tabblad 'Accountbeperkingen bewerken' heb je 'Campagne-instellingen'. Daar heb je een dropdown menu waar je 'Alle' , 'Toon alleen uw gemaakte templates' en 'Toon alleen Coupontools standaard templates' kunt selecteren.

Selecteer Toon alleen uw gemaakte templates.

Nadat je deze optie hebt geselecteerd druk je op Opslaan

Jouw accounts kunnen nu coupons creëren van de templates die je hebt gemaakt

Bijgewerkt op: 24/01/2022