White label instellingen beheren

Als admin account heb je de mogelijkheid om extra informatie mee te geven aan je subaccounts. Het is ook mogelijk om app-installaties van derden toe te voegen. Volg mijn voorbeeld voor de setup.

Deze instellingen zijn niet noodzakelijk, maar ik raad je sterk aan om ze wel te configureren.

Navigeer naar 'white label' (1) en druk op 'instellingen' (2).

Inhoudspagina

De inhoudspagina zal zichtbaar zijn als een knop in het menu van je subaccount. Gebruik de inhoudspagina bijvoorbeeld voor instructies of richtlijnen. Het is mogelijk om de tekst van de knop (1) aan te passen zodat deze overeenstemt met de inhoud die je hier meegeeft (2). Het zal getoond worden zoals in de afbeelding hieronder.

Contact pagina

De contact pagina zal ook getoond worden als een menu tab.

Third-party app installatie

Dankzij de third-party app installatie kan je verschillende applicaties van derden integreren zoals live chats, Google analytics,... Denk eraan om GEEN < script > tags op te nemen in uw integratie code.

Bijgewerkt op: 20/09/2023