Hoe kunnen subaccounts coupons publiceren in de coupon directory van de admin?

REVIEW MANAGER

Zorg ervoor dat de revieuw manager beschikbaar is voor je subaccounts.

a. In de prijspakketten:

b. In de features van het specifieke subaccount:

SUBACCOUNT

Wanneer het subaccount een nieuwe campagne gecreëerd heeft, kunnen zij deze toevoegen aan de review manager via het Launch menu in hun coupon builder.

Hier kunnen ze klikken op 'campagne toevoegen voor beoordeling'

En dit ook bevestigen in de pop-up die verschijnt.

Het subaccount ziet de volgende tabel, met vermelding dat de toevoeging wordt verwerkt en nog moet worden beoordeeld.

ADMIN

De admin ontvangt een e-mail dat een coupon klaar is voor beoordeling. Je moet deze goedkeuren om het in de directory te publiceren.

Open het Directory menu en klik dan op 'review manager'

Volgende overzicht opent. Door op de naam van de coupon (1) te klikken, kan je deze openen en bekijken. Door te klikken op de knoppen onder status (2) kan je de campagne goedkeuren of weigeren.

Wanneer je weigert, kan je een memo toevoegen met de reden. Wanneer je de campagne goedkeurt, kan je selecteren in welke directory je deze wil toevoegen.

Bijgewerkt op: 20/09/2023