Hoe een formulier bewerken/toevoegen op/aan je landingspagina

Alle verschillende Landing Page templates bevatten standaard een formulier. Maar hoe kun je dat formulier bewerken? Volg mijn voorbeeld!

Wat is een formulier? Een formulier is de manier om je coupon, voucher of loyaliteitskaart te koppelen aan je landingspagina. Het formulier bevat een actie die de klant moet uitvoeren om de coupon te ontvangen.

1) Navigeer naar de Landing Page builder. Deze bevindt zich op de Distributiepagina.

2) In je Landing Page Builder, druk op 'create Landing Page'. De onderstaande pagina zal verschijnen. Kies een template (aangezien ze allemaal minstens één formulier bevatten). Ik neem gewoon de eerste.

3) Druk op het formulier dat getoond wordt op de Landing Page (1). Er verschijnt een 'wijzig formulier' knop. Druk op 'wijzig formulier'. (2)

4) Nu bent u in staat om alle instellingen met betrekking tot het formulier te regelen.

Een nieuw formulier toevoegen aan je Landing Page is eenvoudig met onze Drag and Drop Landing Page Builder. Kies opnieuw een template om mee te beginnen. Ik neem de tweede in de lijst. De module tab wordt geopend. Vervolgens hoef je alleen nog maar een formuliermodule naar de Landing Page te slepen zoals beschreven in de afbeelding hieronder.

Hetzelfde principe als hierboven genoemd om het formulier te 'bewerken'. Druk op het formulier op de Landing Page. De 'wijzig formulier' knop zal verschijnen. Druk op 'wijzig formulier' en regel de instellingen.

Bijgewerkt op: 16/10/2023