Hoe meerdere campagnes/coupons te verspreiden via een landingspagina

Het is mogelijk om meerdere campagnes/coupons/vouchers te verspreiden via 1 Landing Page. Laten we eens kijken hoe dit te doen.

Ten eerste, navigeer naar je Landing Page builder en selecteer een template. Ik gebruik deze.

Laten we eerst het formulier op de Landing Page verwijderen aangezien we het niet gebruiken voor deze Landing Page.

Laten we nu 2 doorverwijzingsknoppen toevoegen aan je Landing Page. 1 voor elke campagne. Sleep de redirection knop naar de landing page. (1) Druk op 'bewerk doorverwijzingsknop' (2) en pas de tekst van de knop aan.

Laten we nu eerst de Coupon URL's van de Coupons ophalen. Sla alle vorderingen op in de Landingspagina en navigeer naar die Coupons.

Zodra je de Coupon URL's hebt, open je Landing Page opnieuw. Druk op de doorverwijzingsknop en selecteer 'doorverwijzingsknop bewerken'. Plak nu de Coupon URL in het in rood aangegeven venster. Herhaal dit gebaar nogmaals voor de andere Coupon.

Laten we een voorbeeld bekijken!

Druk op het oog icoon rechts boven uw Landing Page.