Het is mogelijk om je Landing Page te laten verlopen. Waarom zou je dat doen? Simpel.

Het vergrendelen van je Landing Page betekent dat er geen nieuwe inzendingen zullen zijn, maar degenen die je coupon of voucher al hebben ontvangen kunnen deze nog steeds inwisselen en gebruiken.

Hoe een vervaldatum in te stellen

Het Landing Page Overzicht opent. Selecteer 'maak landingspagina' en klik dan op een sjabloon. Ik gebruik de hamburger in mijn voorbeeld.

De Landing Page Builder wordt geopend. Navigeer nu naar de algemene instellingen (1). Activeer de vervaldatum (2).

Stel nu eerst de vervaldatum en -tijd in. De Landing Page zal na deze datum vergrendeld worden en een bericht weergeven. Deze boodschap kan worden aangepast (2).

Je kan een voorbeeld zien van de modal die verschijnt wanneer je landing page is verlopen door op de blauwe 'preview button' te klikken.