Hoe lanceer ik digitale campagnes voor eenmalig gebruik via mijn landingspagina

De meest voorkomende angst van handelaren is couponmisbruik. Bij Coupontools bieden we verschillende manieren om fraude aan te pakken. Hier leest je hoe je campagnes voor eenmalig gebruik kunt garanderen wanneer je ze via je landingspagina verspreidt. Volg mijn voorbeeld!

1) Eerste methode:

Laten we eerst de landingspagina builder openen. Navigeer naar 'integraties' -> 'meer info' landingspagina builder.

De onderstaande builder opent zich. Druk op 'maak landingspagina'

Druk op een van de templates om er een te selecteren.

Laten we het design van de landing page een beetje aanpassen. Druk op een module (1) op de landingspagina om deze te bewerken of te verwijderen (2). Sleep de modules links van de landing page builder op de landing page om nieuwe modules toe te voegen (3).

Laten we een formulier toevoegen. Dit is hoe je campagnes toevoegt aan je landingspagina. Druk op het formulier dat je net hebt toegevoegd. Klik op 'formulier bewerken'.

De formulier instellingen modal verschijnt. Selecteer bij Coupon Type: 'Eenmalig gebruik'.

Er verschijnt een foutmelding dat je nog het volgende moet doen:

Zorg ervoor dat je een uniek invoerveld configureert om te controleren op duplicaten.

Om deze fout op te lossen, moet je een uniek invoerveld toevoegen aan je landingspagina.

Navigeer naar 'input'. Druk op 'label'
Stel een naam samen voor het label. Ik gebruik 'Klant ID' voor dit voorbeeld.
Selecteer het invoertype: Ik selecteer aantal.
Selecteer vervolgens zowel require als unique.

Unieke invoer vereisen betekent dat als dezelfde code twee keer wordt ingevoerd, er geen tweede campagne zal worden verstuurd.

2) Tweede methode:

Navigeer naar het tabblad Actie. Selecteer eerst eenmalig gebruik. Selecteer vervolgens onder 'verzend type' 'SMS'. Het laatste rode vak is waar je jouw bericht instelt en je coupon selecteert.

Eenmaal klaar, ga terug naar 'input'. Daar vind je al het telefoonlabel en de telefooninvoer omdat je die hebt ingesteld bij het tabblad 'acties'.
Selecteer opnieuw 'vereist' en 'uniek'.

Op deze manier krijgt elk ingevoegd uniek telefoonnummer een unieke coupon. Als het nummer al gebruikt is, zal de coupon niet ontgrendeld worden en verschijnt de 'duplicate error message'.

Vergeet niet dat je ook campagnes voor eenmalig gebruik kunt opzetten bij de campaign builder. Meer instructies vindt u in dit artikel.