Hoe stel je een vervaldatum in voor een Landing Page

Het is mogelijk om je Landing Page te laten verlopen. Het vergrendelen van je Landing Page betekent dat er geen nieuwe inzendingen zullen zijn, maar degenen die je coupon of voucher al hebben ontvangen kunnen deze nog steeds inwisselen en gebruiken.

Het Landing Page Overzicht opent. Selecteer 'maak landingspagina' en klik dan op een sjabloon.

De Landing Page Builder wordt geopend. Navigeer nu naar de instellingen (1). Activeer de vervaldatum (2).

Stel nu eerst de vervaldatum en -tijd in. De Landing Page zal na deze datum vergrendeld worden en een bericht weergeven. Deze boodschap kan worden aangepast (2).

Je kan een voorbeeld zien van de modal die verschijnt wanneer je landing page is verlopen door op de blauwe 'preview' knop te klikken.

Bijgewerkt op: 13/04/2023