Artikelen over: Custom Domain Licentie

Hoe stel ik mijn eigen domein in Cloudflare in?

Deze gids helpt je om je eigen domein in Cloudflare op te zetten.

1. Verbind je domeinregistrar met de Cloudflare nameservers.

Volg het onderstaande help artikel om je domein nameservers te veranderen naar Cloudflare.
https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/205195708-Changing-your-domain-nameservers-to-Cloudflare

2. Configureer je aangepaste domein DNS records.

Log in op uw Cloudflare account.
Selecteer het domein dat je wilt gebruiken voor je Coupontools aangepaste domein.

In het bovenste menu, selecteer DNS.

Configureer DNS records.

Aanmeldingsdomein voorbeeld:
Type: CNAME

Naam: login

Doel: login.coupontools.com

TTL: Auto

Proxy status: Alleen DNS

Doe hetzelfde voor coupon, directory en landingspagina domein:
coupon --> www.digicpn.com

directory --> www.promodeals.app

lp --> lp.digicpn.com

Verifieer DNS records.

Ga naar https://mxtoolbox.com/DNSLookup.aspx, voer je aangepaste domeinen in (login.yourdomain.com, coupon.yourdomain.com, ...) en klik op "DNS Lookup". Voor het login aangepaste domein, zou het resultaat er ongeveer zo uit moeten zien.

Stuur een email naar info@coupontools.comen laat ons weten welke domeinen je hebt aangewezen.

Voorbeeld:

Hallo Coupontools support team,

Ik heb deze domeinen geconfigureerd:
login.uwdomein.com

coupon.uwdomein.com

directory.uwdomein.com

lp.uwdomein.com

Bijgewerkt op: 15/12/2023