Kan ik coupon templates maken?

Ja, je kan een bestaande coupon(campagne) als template opslaan. Hier is een visuele stap-voor-stap handleiding:

1: Ga naar het couponoverzicht van jouw dashboard

2: Klik in het overzicht op 'Acties' en selecteer 'Voorbeeld' voor één van de coupons die je als template wilt opslaan

3: Klik op de dropdown lijst, selecteer 'Template' en klik op 'Wijzig status'

4: Jouw coupon is nu opgeslagen als sjabloon

Opmerking: je kan hetzelfde doen vanuit de coupon builder!

Je kan jouw templates altijd bijwerken wanneer je maar wilt. Bij het aanmaken van nieuwe campagnes kan je vertrekken van je aangemaakte templates.

Bijgewerkt op: 04/01/2022