Artikelen over: Automation & API's

Kan ik mijn eigen whitelabel Zapier app hebben?

Nee, het maken van een Zapier app is geen gemakkelijke setup of iets dat we kunnen herhalen van de onze.

Zapier procedure:

1) Bouw de Zapier app om een beta versie te verkrijgen.
2) Minstens 10 actieve beta gebruikers krijgen
3) Als de app gedurende een lange periode bugvrij is, is het mogelijk om een live app aan te vragen.

Er is veel documentatiewerk vereist.

Conclusie:
Het duurt vele maanden van ontwikkelingswerk, goedkeuring, testperiode, bug analyseren, beoordeling door Zapier.
Het zal een enorme investering vergen om uw eigen whitelabel Zapier app te maken.

Is dit echt belangrijk voor je, neem dan contact op met sales@coupontools.com om een offerte te verkrijgen!