Artikelen over: Automation & API's

Voeg automatisch loyalty card registraties toe aan Email/SMS lijst

Met behulp van de automation flow builder kan je eenvoudig loyalty card registraties doorgeven aan een contactlijst. Volg mijn voorbeeld om dit in te stellen.

Deze functie is op aanvraag! Neem contact op met het support team om het te laten activeren voor uw account!

Zodra je toegang hebt tot de functie, vind je deze bij integraties (1), flow automation (2). Klik op 'proceed' om de maker te openen.

Druk vervolgens op 'automatisering toevoegen'.

Selecteer 'loyalty card'.

De campagne selector wordt geopend. Selecteer de klantenkaart waarvan je gegevens wilt overdragen. Druk op 'proceed'.

De flow automation creator opent. Klik op 'klant actie'.

Selecteer vervolgens 'loyalty card registratie'.

Selecteer nu 'create'.

Druk op de rode 'y' en selecteer email lijst. Selecteer vervolgens de lijst waaraan je ze wilt toevoegen. Druk tenslotte op 'create'.

Gefeliciteerd! Je hebt met succes de automatisering opgezet. Alle Loyalty Card registraties zullen automatisch worden toegevoegd aan je Email lijst.

Let er wel op dat alle acties die je met de Automation Flow Builder instelt op afgeronde tijden zullen plaatsvinden. Voorbeeld: als iemand zich registreert om 9.12 uur gaan hun referenties worden toegevoegd om 10.00 uur.