Canada : SMS-functies en beperkingen

Canada heeft zeer specifieke berichtbeperkingen en een directe shortcodeverbinding is noodzakelijk om de berichtaflevering aan de talrijke netwerken te verzekeren.
Coupontools beschikt niet over een Canadese shortcode en kan geen marketing SMS-berichten naar Canada leveren.
Coupontools kan Amerikaanse gratis nummers leveren voor niet-marketing inhoud alleen

Toll Free nummers kunnen leveren aan alle Canadese vervoerders.
Afleveringsbewijzen: Je ontvangt netwerk ontvangstbewijzen in plaats van handset DLR's bij het verzenden naar Canada.
Andere: Het roteren van TFN's is tegen Carrier Best Practices en zal resulteren in verkeer dat geblokkeerd wordt door de carriers.

Beperkte inhoud:
Noodmeldingen & SMS/Betting/gokken inhoud worden niet ondersteund op afzenders

Als je eigenaar bent van je eigen Canadese SMS shortcode en je bent een Coupontools klant, kunnen we je shortcode integreren in onze SMS software.
Neem contact met ons op voor meer informatie. Er zijn extra eenmalige setup kosten.