Heb je een ingebouwde SMS-software?

Ja, we hebben een ingebouwd SMS platform om coupons per SMS te versturen

Je kan hier zien hoe het eruit ziet:

Hier is een link die je doorverwijst naar onze SMS prijzen pagina: https://www.coupontools.com/en/sms-marketing-pricing

Prijzen voor grote volumes nodig?
Stuur een e-mail naar sales@coupontools.com als je grote volumes SMS berichten naar je klanten wilt sturen.
Wij maken er een offerte van en sturen die naar je op. Belangrijk om te vermelden in je email: land van bestemming + maandelijks volume