Artikel über: Couponverdeling

Hoe de tabbladtitel van je campagnebrowser te veranderen

In dit artikel laat ik je zien hoe je de tabbladtitel van de browser van je digitale campagnes kunt aanpassen.


1. Voucher & Couponbouwer

Er zijn 2 manieren om de naam van de coupon/voucher browser tab aan te passen. Ofwel wordt de titel van de coupon/voucher ofwel de titel van de deelinstellingen weergegeven. De titel van de deelinstellingen heeft voorrang op de coupontitel. Dus als je de titel van de deelinstellingen hebt ingevuld, wordt die boven de coupontitel weergegeven. Als je de titel van de deelinstellingen leeg laat, wordt de coupontitel in het browsertabblad weergegeven.

OPTIE 1: Deel instellingen titel
Open je coupon of voucher in de bouwer. Navigeer naar geavanceerde instellingen (1) en selecteer dan deelinstellingen (2). De titel wordt weergegeven in je browser tabblad (3).OPTIE 2: Coupon/voucher titel
Open je coupon of voucher in de builder. Navigeer naar de startpagina (1) en pas de titel van de coupon aan (2). Deze titel zal alleen verschijnen als browser tabnaam als de 'share settings title' leeg is.
2. Directory-bouwer

Open je coupon directory in de builder. Ga naar algemene instellingen (1). De naam van de directory verschijnt als titel van het browsertabblad (2).De Coupon Directory is alleen beschikbaar in het zilver- of goudplan.


3. Landingspagina

Open je landingspagina. Navigeer naar 'integraties' en selecteer 'landingspagina'.Ga naar 'algemene instellingen' (1) en pas de naam van de landing page aan (2).
4. Mobiele marketingkiosk

Open je Mobile Marketing Kiosk builder via 'integraties'.Voeg een nieuwe kiosk toe of bewerk een bestaande kiosk. De naam van de kiosk wordt getoond in de browser tab.De Kiosk Eigenschap is op aanvraag. Neem contact op met ondersteuning om uw toegang aan te vragen.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!