Hoe eenmalige coupons te verdelen met behulp van mailing platforms van derden, zoals mailchimp, constant contact,...

De Coupontools software biedt 2 methodes om digitale coupons via e-mail te verspreiden.

Ingebouwde e-mail marketing tool:[ een gedetailleerde uitleg over de setup is beschreven in dit artikel.](https://help.coupontools.com/en/article/how-to-send-out-a-digital-coupon-via-our-built-in-bulk-email-marketing-tool-1e5socv/)

Met behulp van e-mail platforms van derden, zoals:

MailChimp

YMLP

Campagne Monitor

Constant Contact

Hubspot

Customer.io

Voordelen?

Coupons die worden verstuurd via de integraties die Couontools biedt, zijn automatisch bedoeld voor eenmalig gebruik. Mensen kunnen de coupon slechts één keer inwisselen en de coupon wordt vergrendeld bij validatie.

Coupons kunnen de waarde van het bestede geld meten voor/na validatie. Je hebt een beter inzicht in de ROI van je campagne.

Volg de status van je coupons. Je zult uiteindelijk weten hoeveel mensen geopend, geclaimd en je coupon ingewisseld hebben.

De setup

Ik zal je uitleggen hoe je je digitale coupons via MailChimp verspreidt. De aanpak voor andere mailing integraties is vrij hetzelfde.

Hoe kom je daar?
Open eerst uw coupon in de coupon builder. Ga vervolgens naar het tabblad lancering (1) en druk op 'e-mailintegratie' (2).

Je stuit dan op het onderstaande overzicht. Druk op MailChimp om mijn voorbeeld te volgen.

Er staat een stap-voor-stap handleiding hoe je coupons kunt embedden in je MailChimp e-mails. Je kunt het als een Hyperlink of als een QR code in je emails weergeven

HYPERLINK

Log in op je persoonlijke Mailchimp account, ga naar "campagnes" en klik op "bewerken".

Sleep de aangepaste "CODE" integratie naar de positie waar je de coupon wilt invoegen.

Klik op het pictogram "bewerken".

4.Kopieer en plak de embed code die je hieronder vindt in het input veld.

Er zijn kant-en-klare codescripts die je kunt integreren in je MailChimp e-mails om je coupon in te sluiten in je mails als een:

Knop

Tekst + Hyperlink (Geen afbeelding)

Coupon logo

XL Coupon afbeelding

Banner formaat afbeelding (200x600)

Tabel met coupon afbeelding, bedrijfsnaam, coupon titel, ondertitel en knop (+- 150x250)

De afbeelding is slechts een indicatie van hoe het eruit ziet

QR CODE

Zelfde richtlijnen als voor de hyperlink embed.

Je kan verschillende QR codes in verschillende groottes in je mail insluiten.

Klein

Middelgroot

Groot

De afbeelding is slechts een indicatie van hoe het eruit ziet.