Hoe gebruik ik achtergrond patronen in mjin coupons?

We hebben verschillende patronen in ons systeem zitten die je kan gebruiken als achtergrond voor je coupon.

Je kan ook je eigen afbeelding, patroon of GIF als logo of coupon afbeelding uploaden.

Groottes:

LOGO: 500 px x 100px

COUPON AFBEELDING: maximum breedte/hoogte 620px

ACHTERGROND: Elke grootte is OK.*

Weet wel dat je weinig van de achtergrond gaat zien omdat de ruimte beperkt is wanneer je een smartphone gebruikt. De achtergrond zal voornamelijk zichtbaar zijn op een laptop, desktop of tablet.

(NOTITIE: We adviseren je om een naadlooze patroon te gebruiken voor je achtergrond! Hoe kleiner de afbeeldingen of GIF's zijn, hoe meer ze herhaald worden op de achtergrond. Zie voorbeeld hieronder.