Hoe kan ik gesplitste betalingsoverdrachten instellen met Stripe of PayPal?

Gebruikersvoorbeeld:
Je bent een voucher aan het opbouwen voor een klant en je wilt 90% transferen naar het account van je klant en 10% naar je eigen account.

Manueel:

Je kunt alle betalingen in je eigen Strip of PayPal account innen, en het bedrag wekelijks of maandelijks betalen aan je klanten. Je kan alle aankopen per voucher bekijken in onze gedetailleerde statistieken. Lees hier hoe je alle data moet exporteren: https://help.coupontools.com/en/article/how-to-export-statistics-and-captured-data-to-an-excel-file-1jjqfjy/

Gedeeltelijk geautomatiseerd:

Je kan Zapier gebruiken om automatisch alle voucher betaal data toe te voegen in een CRM , Google doc of andere app (bijvoorbeeld een boekhoud app). Dit zal het gedeeltelijk automatiseren, maar er zal altijd nog een gedeelte manueel werk moeten gedaan worden. Maar met Zapier kan je heel veel automatiseren!

100% Automatisch:

100% geautomatiseerd is mogelijk, maar het vereist nog wat extra development langs jouw kant. Coupontools biedt deze services niet aan. Betalingen gemaakt in onze vouchers, worden direct verzonden in 1 enkel Stripe of PayPal account en je moet dan de uitbetalingen zelf ontwikkelen. Hier kan je vinden hoe je dit moet ontwikkelen met Stripe en PayPal.

Stripe

Met Stripe Connect, kan je namens je verbonden accounts kosten in rekening brengen op je platform, overschrijvingen afzonderlijk uitvoeren en middelen beschikbaar houden in het proces.
https://stripe.com/docs/connect/charges-transfers

PayPal

Gebruik de PayPal Payouts API om betalingen te maken naar meerdere PayPal or Venmo ontvangers. De Payouts API is een snelle, gemakklijke manier om commissies, beloningen kortingen en algemene terugbetalingen te doen. Je kan tot 15000 betaingen per oproep verzenden.
https://developer.paypal.com/docs/api/payments.payouts-batch/v1/