Hoe kan ik coupons integreren in mijn website?

Onze mobiele coupons kunnen worden geïntegreerd in (mobile responsive) websites. Ons platform genereert automatisch banners en iframe HTML code die je kan embedden in je website.

Banner integratie

Wij bieden verschillende bannerformaten aan die je in je website kunt integreren.
De banner werkt als een afbeelding op een website. Als de gebruiker er op klikt, wordt hij naar de coupon link geleid.

Iframe opt-in integratie

Wij bieden verschillende opt-in iframe HTML inschrijvingsformulieren aan die je in je website kunt integreren.

Website pop-ups

Wij hebben een plugin waar je website popups kan maken (exit intent, scroll intent, na x tijd op website).

Hier zijn enkele voorbeeld pop-ups:

Popup getriggerd op exit intent.

Popup getriggerd op 30% scroll percentage OF de aanklikbare tab.

Popup getriggerd bij 50% scroll %

API integratie

Wij bieden een API (webservice) die je toelaat om onze coupons in je website te integreren.