Hoe kan ik een coupon invoegen in mijn WordPress website?

Zorg ervoor dat Auto iframe is geïnstalleerd als een plugin voor je Wordpress website.

https://wordpress.org/plugins/auto-iframe/

Als de plugin geïnstalleerd is, ga dan naar de lanceringssectie van de coupon die je wilt insluiten in je WordPress website.

In de Launch sectie vindt u 'Website & App Integratie'.

Kopieer de iframe link van de WordPress integratie en plak deze op je WordPress pagina. Het systeem zal het herkennen als een shortcode.

Het kan zijn dat het iframe is uitgesneden of de coupon niet volledig toont.

Hiervoor moet je spelen met de hoogte en witdth en 'autosize=yes' verwijderen van de iframe link. Wij raden u aan om de hoogte van het iframe te veranderen van 100% naar 1200px (height=100% -> height=1200px)

Zodra je deze wijzigingen hebt doorgevoerd, zul je zien dat de coupon volledig wordt getoond op je WordPress website.

Als je met Elementor PRO werkt, doe dan het volgende:

selecteer de 'HTML' widget in het Elementor menu en plaats deze op uw website

In het menu van Elementor zie je een lege veld box.

Kopieer en plak de iframe link van Iframe integratie op de veld box en je hebt succesvol je coupon directory embedded in je WordPress website met Elementor

Je kunt ook de hoogte en breedte van je iframe link aanpassen zodat het beter past op je website.