Hoe kan je locatie gebaseerde push notificaties versturen naar een coupon in een mobile wallet

Het is mogelijk om push notificaties te verzenden gebaseerd op de gebruiker zijn/haar locatie. Er zijn 2 vereisten om dit te kunnen doen.

De gebruiker moet de digitale coupon opslaan in zijn Mobile Wallet , zodat hij push notificaties kan ontvangen.

De gebruiker moet de GSP locatie inschakelen op zijn toestel.

Zie hieronder hoe je dit moet instellen!

Open een digitale coupon in je coupon bouwer.

Open de general settings (1) en klik op locaties (2). Klik op 'add location' (3).

Voer de details van de locatie in. Bijvoorbeeld de adres gegevens van je winkel.

Eenmaal de locatie is ingegeven, moeten we de methodes voor op te slaan instellen. Navigeer naar (1) en dan save methods. (2). Activeer 'Save2MobileWallet' (3). Personaliseer de push notificatie melding(4).

Wanneer de gebruiker de GPS locatie op zijn mobiele apparaat heeft geactiveerd en de coupon heeft opgeslaan in zijn Mobile Wallet, ontvangen ze een push notificatie op het beginscherm van hun smartphone wanneer ze in de buurt zijn van de locatie die jij hebt ingesteld.