Artikel über: Algemene platformvragen

Hoe sla ik mijn coupon op als template?

Er zijn 2 manieren om jouw coupon als template op te slaan

Vanuit het campagneoverzicht
Op de pagina 'Campagnes' zie je jouw lijst met de campagnes die je hebt aangemaakt.
Klik in de lijst op 'Acties' op één van jouw coupons en selecteer 'Voorbeeld' of 'Actief' en er verschijnt een pop-up.

Klik op de dropdown lijst en je zult 'Template' zien

Vanuit de coupon builder

Je kunt je coupon ook opslaan als een template in de coupon builder.

Aan de linkerkant van je scherm, zie je een knop met de tekst Lanceren
Klik erop en verander de status van de coupon van Voorbeeld in Template

Je vind jouw templates terug op het overzicht van jouw coupons onder de map 'Template campagnes'