Artikel über: Algemene platformvragen

Wat is een kiosk en hoe zet ik er een op?

Een kiosk is een kleine, zelfstandige stand die typisch wordt geplaatst in drukbezochte gebieden voor zakelijke of marketingdoeleinden.
Integreer eenvoudig een coupon, voucher, coupon directory, of een loyalty kaart in je mobiele marketing kiosk zodat klanten deze kunnen verkrijgen door het invoeren van hun e-mail adres of telefoonnummer. Je kan het ook gebruiken als een opt-in om hun e-mailadressen en/of telefoonnummers te verzamelen.

Om een kiosk te creëren, ga naar Integraties in het linkermenu van je Coupontools dashboard en selecteer Meer info over Mobile Marketing Kiosk.Klik op Verder en klik vervolgens op Kiosk toevoegen.

Een pop-up verschijnt om uw kiosk een naam te geven en om te vragen welk type kiosk u wilt maken (SMS, E-mail of E-mail + SMS) en druk op Ga verder.Je wordt nu naar de kiosk-builder gebracht waar je een titel, ondertitel, sms afzender (als je SMS of E-mail + SMS als kiosktype hebt gekozen) en een pincode kunt instellen in het tabblad Algemeen.In het tabblad Campagne selecteer je welke coupon, voucher, coupon map, of loyalty kaart je wilt versturen naar je klanten nadat ze je kiosk hebben gebruikt. Je kunt het ook gebruiken als een opt-in om e-mailadressen en/of telefoonnummers van je klanten te verzamelen.


In het tabblad Lay-out kan je het ontwerp van je kiosk aanpassen door de kleuren te veranderen en door je logo te uploaden.In het tabblad Publiceren vind je de link van je kiosk samen met een QR-code die klanten kunnen scannen om de kiosk op hun mobiele apparaat te gebruiken.In het tabblad Statistieken heeft u een overzicht van het aantal opt-ins, unieke opt-ins, succesvolle opt-ins en mislukte opt-ins.Moderne klanten eisen meer interactieve mogelijkheden bij het maken van hun aankoopbeslissingen. Gebruik een kiosk als je je bedrijf wilt laten groeien in de ultra-concurrerende zakelijke omgeving van vandaag om klanten aan te trekken.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!