Artikel über: Algemene platformvragen

Hoeveel inwissellocaties kan ik instellen?

Het aantal inwisselplaatsen binnen de pakketten is variabel. Hier is een overzicht per pakket.

BRONS

Binnen het bronzen pakket is het mogelijk om tot 5 verschillende inwissellocaties te hebben. Het bronzen pakket is een lichtgewicht pakket met beperkte traffic en branding mogelijkheden. Als je dit pakket overschrijdt, upgrade dan naar een hoger pakket.

Bijvoorbeeld: Je hebt een klein bedrijf met 5 locaties. Je kan onbeperkt coupons met max. 5 locaties inwisselen in het algemeen.
Wat is niet mogelijk? Het gebruik van meer dan 5 locaties in het algemeen...

ZILVER

Binnen het zilverpakket is het mogelijk om tot 25 verschillende inwissellocaties per campagne te hebben. Het zilverpakket is perfect voor bedrijven met meerdere locaties. Als je dit aantal verschillende locaties overschrijdt, upgrade dan naar een hoger pakket.

Als je bijvoorbeeld 200 coupons verzamelt in één digitaal couponboek, mag elke coupon tot 25 verschillende inwissellocaties hebben.

Bijvoorbeeld: Je bent een agentschap en je werkt voor verschillende merken. Je kan een onbeperkt aantal coupons aanmaken met max. 25 inwissellocaties per coupon.
Wat is niet mogelijk? Gebruik maken van (bijvoorbeeld) 40 inwissellocaties voor 1 coupon.

GOUD

Binnen het goud pakket is het mogelijk om een onbeperkt aantal locaties per campagne te verlossen. Als je een groot bedrijf bent met veel locaties, is het gouden pakket perfect voor jou.

Voorbeeld 1: je hebt een bedrijf met 30+ locaties. Als je wilt kan je al jouw locaties gebruiken om de coupons in te wisselen.
Voorbeeld 2: Je hebt een agentschap en je werkt voor verschillende grote merken. Je kan een onbeperkt aantal campagnes maken met een onbeperkt aantal locaties om in te wisselen.

Aktualisiert am: 27/01/2022

War dieser Beitrag hilfreich?

Teilen Sie Ihr Feedback mit

Stornieren

Danke!