Ja, u kunt het aantal coupons/campagnes dat ze live mogen zetten verhogen of verlagen

Hier is hoe u het kunt doen:

Ga naar je subaccount manager in je dashboard

klik op "Bewerk account

Onder 'algemene instellingen' kan je zien dat je het aantal live coupons/ campagnes kunt aanpassen onder 'Max campagnes' voor deze sub-account

(Zoals je op de laatste afbeelding kunt zien, kan ik mijn subaccount 1 live campagne geven tot 22 live campagnes. De reden waarom het stopt bij 22 is omdat ik al 3 coupons van 25 (white label pakket) live heb op mijn hoofd account. )

Nu zie je het aantal coupons dat live kan worden gezet door mijn sub-account