Artikel über: Algemene platformvragen

Hoe stel je een aangepaste login URL in op je white label account?

Dit is wat je moet doen om fouten te vermijden tijdens het inloggen in je aangepaste login URL:

Ga naar de Branding pagina onder white label van je dashboard

Op de Branding pagina onder de 'Instellingen' tab, zul je zien dat er een optie is die zegt 'Aangedreven door login URL'. Daar kan je je aangepaste login URL ingeven

OPMERKING: Het zal niet werken als je geen aangepast domein van ons heeft gekocht

Het is ook belangrijk om 'http://' of 'https://' toe te voegen aan je eigen domein. Anders zal het niet werken en krijg je een foutmelding