Hoe SMS diensten doorverkopen / SMS credits aan sub-accounts toewijzen?

Als je het Coupontools platform doorverkoopt, zullen je subaccounts saldo nodig hebben om hun digitale campagnes uit te sturen.

Dit zijn de richtlijnen voor hoofdaccounts over hoe hiervoor te zorgen.

Allereerst moet de hoofdaccount toegang verlenen aan de subaccount voor de SMS-integratie. Hoe doe je dat?

Eerst moet je de integratie toestaan voor je subaccounts

Ga naar je subaccount manager. Navigeer naar de subaccount, druk op 'bewerken'.

Klik op het tabblad 'integraties' en sta 'SMS marketing' toe. De subaccount heeft nu toegang tot het SMS platform.

De hoofdaccount moet credits toekennen aan de account. Hoe doe je dat?
Ga terug naar je hoofdaccount.

Klik op integraties -> SMS marketing.

Je bent ingelogd in je sms account. Navigeer naar 'klanten accounts'. Dit is het dashboard om credits toe te kennen aan de sms-accounts van je klanten. Druk op het '+' of '-' teken naast de credits om credits toe te voegen of te verminderen. Een modal verschijnt.

Hoe vraagt een sub-account credits aan het hoofdaccount?

Een sub-account kan kiezen voor 'saldo opwaarderen'.

Ze worden dan doorgestuurd naar de onderstaande pagina. Daar zullen zij te weten komen dat zij contact met jou (de hoofdaccount) moeten opnemen voor meer saldo.