Hoe stel ik mijn Google Firebase account in om push notificaties voor mijn app in te schakelen?

Dit artikel geeft een stap-voor-stap handleiding over hoe en waar:

Maak een Firebase-account.

Creëer een Firebase project.

Vind uw Firebase Project ID.

Vind uw Firebase Server sleutel.

Na het voltooien van de onderstaande stappen, zal je met succes je app hebben ingesteld om gepubliceerd te worden met Firebase push notificatie ondersteuning.

Navigeer naar https://firebase.google.com/.

Klik op Aan de slag.

Log in met je Google account.

Klik in het welkomstscherm op Project toevoegen.

Voer een naam in voor je project.

Accepteer de servicevoorwaarden.

Klik op Creëer project.

Voer een naam in voor je project.

Accepteer de servicevoorwaarden.

Klik op 'Create' project (Create project).

Klik op Doorgaan om je project te openen.

Klik in het menu aan de linkerkant op het pictogram Instellingen om de pagina Projectinstellingen te openen.

De volgende 2 stappen zijn belangrijk. Je moet dit naar ons sturen zodat wij je push berichten voor je app kunnen updaten. We hebben ook je Google login gegevens nodig zodat we de laatste stappen aan onze kant kunnen uitvoeren

Open de Algemene instellingen pagina en kopieer het Project ID en plak dit in uw email.

Open de Cloud Messaging instellingen pagina en kopieer de Server sleutel en plak ook deze server sleutel in je email.