Hoe verdeel ik mijn coupon via SMS naar 1 ontvanger?

Om je coupon te delen via SMS, ga naar 'Integraties' en selecteer 'SMS marketing'

Klik op 'Login' en je wordt doorgestuurd naar 'mysms.software' op een nieuw tabblad.

Om een coupon naar 1 ontvanger te sturen, klik op 'Send SMS' onder 'Shortcuts' en je gaat naar 'Send SMS' waar je je SMS coupon kan instellen

Je kunt ook naar 'SMS verzenden' gaan door op 'SMS verzenden' te klikken in het linkermenu en 'SMS bericht' te selecteren

Hier volgt een uitleg over het instellen van je sms:

Standaard is het mogelijk om sms'en te versturen vanuit 1 van de 3 verschillende telefoonnummers (Canada, USA en België).
Maar je kan bij ons ook een virtueel nummer aankopen indien je niet 1 van onze 3 telefoonnummers wenst te gebruiken.

Noteer naar welk telefoonnummer je de coupon wilt sturen bij 'Mobiel telefoonnummer'.

Schrijf je bericht op 'Bericht inhoud'.

Kies de coupon die je wilt versturen op 'Coupon selecteren' en je ziet het volgende op 'Bericht inhoud' [DO-NOT-REMOVE-THIS-UNIQUE-COUPON-CODE-GENERATOR]

Je kunt maximaal 160 tekens voor je bericht gebruiken. Indien uw bericht meer dan 160 karakters bevat dan zullen er 2 tekst berichten verstuurd worden in plaats van 1.

Je kunt ook een berichtensjabloon opstellen in plaats van je bericht handmatig op te schrijven. Een berichtsjabloon is een vooraf geschreven tekst. Je kunt dit instellen door naar 'Geavanceerd' te gaan in het linker menu en 'Berichtensjablonen' te selecteren onder 'Modulebeheer'.

Als laatste heb je de optie om de SMS coupon direct te versturen of op een bepaalde tijd en datum