Hoe verstuur je een bulk SMS coupon campagne

Zodra je je digitale coupon hebt gemaakt, is het tijd om deze te verspreiden onder je publiek. Volg mijn voorbeeld hoe je je digitale coupons via SMS naar je publiek verstuurt. Dankzij onze ingebouwde SMS software is dit zo eenvoudig als wat.

LET OP: VERSTUUR ALLEEN NAAR MENSEN IN JE OPT-IN DATABASE. HET IS NIET TOEGESTAAN OM MENSEN TE SPAMMEN ZONDER HUN TOESTEMMING.

Log eerst in op je SMS software. Ga naar 'integraties' (1) en vervolgens naar 'SMS Marketing'. Klik op 'doorgaan' (2).

Klik op login.

Nu ben je ingelogd op je

Laten we eerst een lijst met contactpersonen importeren. Navigeer naar 'contactlijst' (1) . Selecteer 'importeren' (2)

Het volgende modaal met opties verschijnt. Druk op 'geavanceerde import' (1).

Let goed op de volgende richtlijnen. (1) Indien gereed, importeer je CSV. bestand. (2)

Voordat het CSV-bestand wordt geïmporteerd, moet je eerst de gegevens matchen. Ik heb het voorbeeldbestand in dit voorbeeld gebruikt. (1) was in orde. (2) vergde wat aanpassingen en dan op importeren (3).

Nu dit geregeld is, laten we eindelijk een digitale coupon versturen naar al je contacten.

Klik op 'Verstuur bulk tekstberichten'

Selecteer eerst de lijst met contactpersonen waarnaar je je bericht wilt sturen. (1) Selecteer vervolgens de coupon die je aan je bericht wilt toevoegen. (2) Pas vervolgens de tekst aan die bij de coupon in je bericht hoort (3). Tenslotte beslis je of je het bericht onmiddellijk wilt verzenden of dat je het wilt plannen (4).

VERWIJDER NOOIT DE [DO-NOT-REMOVE-THIS-UNIQUE-COUPON-CODE-GENERATOR]. Het zal worden vervangen door de unieke single-use coupon URL in je echte tekstbericht.

Druk op 'verzenden' wanneer je klaar bent om te verzenden of om je bericht in te plannen.

LET OP: VERSTUUR ALLEEN NAAR MENSEN IN JE OPT-IN DATABASE. HET IS NIET TOEGESTAAN OM MENSEN TE SPAMMEN ZONDER HUN TOESTEMMING.