Hoe zet je een WiFi Marketing campagne op?

Het is mogelijk om je digitale campagnes te verspreiden via je WIFI netwerk. Je weet niet hoe te beginnen? Dit artikel zal je uitleggen hoe je het goed opzet.
Het eerste wat je moet doen is het maken van digitale coupons, vouchers loyalty cards of coupon directories. Als dat klaar is, voeg je eenvoudig de campagne URL toe aan router.

Waar vind ik mijn campagne URL?

Navigeer naar je campagne builder. Druk op 'Preview'. De URL boven de QR Code is de unieke campagne URL.

Hoe WIFI marketing opzetten

Kopieër je campagne URL in je Coupon Builder.

Ga naar je router instellingen en voeg de campagne URL toe aan je router.

Bezoekers die verbinding maken met je WIFI, bezoeken automatisch je digitale campagne.