Kan ik een coupon, die gevalideerd of vervallen is, automatisch resetten?

Ja en we hebben 2 instellingen om de status van de coupon te resetten.

Waar kan je die instelling vinden?

In je coupon sjabloon

Selecteer "Advanced settings" aan de linkerkant. daar zie je "reset coupon after validation" en "reset coupon after expiration".

Hier zie je:

Time to reset coupon after validation

Time to reset coupon after expiration

Standaard = never reset

Als je deze instellingen aanpast, kan de coupon hergebruikt worden na een bepaalde tijd.

je kan ook de instructie video bekijken om hier meer uitleg over te krijgen.