Kan ik "single use" coupons beveiligen?

Elke coupon heeft een multi-use coupon URL vb. digicpn.com/p/abcdef.
Deze methode biedt een basis bescherming aan gebaseerd op een cookie op de gebruiker zijn apparaat.
Gebruikers kunnen hun coupon URL doorsturen naar vrienden of ze kunnen dzelfde coupon gebruiken op meerdere apparaten.

"Single use" beveiligingsmode.

Single use codes hebben een unieke coupon URL voor iedere gebruiker every consumer. vb. digicpn.com/p/abcdef/1234567890
Deze coupons kunnen maar 1x gevalideerd worden.

Hoe "single use coupons" gebruiken?

Oplossing 1:
Als je onze built-in e-mail of SMS integratie gebruikt, zal het syteem automatisch een unieke single use link voor iedere email of sms ontvanger genereren.

Oplossing 2:
Creëer en download single use codes in ons platform. We hebben een integratie, genaamd "single use codes". Je kan hier batch files van honderden of duizenden single use codes genereren. Aandacht: Als je de status van de coupon veranderd naar 'Active', mag je de statistieken niet verwijderen. Anders verwijder je ook de gegenereerde single use codes.

Oplossing 3:
Landings Pagina distributie. Dankzij de Landings Pagina, kan je gemakkelijk single use coupons verdelen via email, SMS, Mobile Wallet. Je kan gemakkelijk single use inschakelen via de Landings Pagina bouwer en je hebt dan een unieke input veld nodig om te controleren op dubbele en om zo single use te garanderen.

Oplossing 4:
Je kan ook single use codes creëren met onze APIYou can also create single use codes with our API.
Lees onze API manual hoe je single use codes genereert via API.