Waar kan ik de reacties zien als iemand heeft gereageerd op een verzonden SMS-bericht?

Let op: je kunt alleen antwoorden ontvangen als je een speciaal virtueel sms-nummer hebt ingesteld.

Ga naar "integraties" en selecteer "Sms marketing"

Selecteer "inbox" en "Jouw nummers" en "Bekijk inbox"

Hier staan alle antwoorden op verzonden berichten.

Wil je een email notificatie ontvangen telkens iemand reageert op je verzonden berichten?

Selecteer "instellingen" en selecteer "auto-responder regel toevoegen"
Hier kan je een regel instellen die alle inkomende berichten automatisch naar een e-mailadres doorstuurt.