Wat is de juiste URL om mijn coupon onder mijn klanten te verspreiden?

Coupons voor meervoudig gebruik
Als je je coupon wilt delen met je klanten, zorg er dan voor dat je de URL als volgt kopieert: https://digicpn.com/p/dzdvsj

Dit is een multi-gebruik coupon URL. Als je de link op deze manier deelt dan heeft iedereen er toegang toe.

Pas op:

Als je de link deelt zoals deze: https://digicpn.com/z/dzdvsj/ecamoshxyx3vbufg1oa7o
dan zul je zien dat het een veel langere URL is en dat is onjuist. De lange URL bevat het unieke ID voor 1 specifieke klant en kan niet gedeeld worden met anderen.

Coupons voor eenmalig gebruik
Als je meer beveiliging nodig hebt (single use coupons) dan moet je elke klant een unieke single use URL geven. Als je onze email of SMS integratie gebruikt geven we elke ontvanger automatisch een unieke URL zodat ze deze niet kunnen delen met vrienden of meerdere keren kunnen gebruiken.

Lees hier meer over single use urls: http://help.coupontools.com/en/articles/1305462-can-i-setup-secure-single-use-coupons