Welke distributiekanalen voor coupons kan ik gebruiken?

Coupontools is een cross-media platform voor coupon distributie over alle marketing kanalen.

E-mail
Je kunt e-mailcampagnes versturen vanuit ons dashboard of verbinden met Mailchimp, Hubspot, Customer IO, Constant Contact, YLMP of Campaign Monitor.

SMS
We hebben een geavanceerde SMS software integratie.
Je kunt bulk SMS campagnes plannen en auto-responders instellen.

Sociale media
Deel je coupons op social media; Facebook, Twitter, Facebook Messenger, Whatsapp en Linkedin

In apps
Je kunt ons platform integreren in je bestaande IOS & Google Play apps.

Op (mobiele) websites
Onze coupons kunnen worden geïntegreerd in (mobile responsive) websites. Voeg goed zichtbare coupons toe aan je website om bezoekers om te zetten in klanten.
We hebben ook een tool om coupon popups te tonen aan bezoekers op basis van gedrag. (bijv. exit-intentie, timing, scroll-intentie, klikbare tab)

Landing Pagina's
Je kunt je digitale Coupons verdelen via Landing Pages. Perfect voor het tonen van meer informatie, het vastleggen van extra klantgegevens of/en voor een nog veiligere distributie. Neem een kijkje op de integraties tab en zet zelf een geweldige Landing Page op!

Mobiele Coupon Folder
Dit is een digitale Coupon Catalogus. Verzamel al je huidige digitale Coupons en Vouchers op één digitale plek. De Coupon Directory integreert perfect in je bestaande website, app en Facebook Page.

QR-codes
Voor printreclame kan je QR codes maken om te hyperlinken naar de coupons.

WiFi-netwerken
Geef consumenten gratis toegang tot uw WiFi en verwijs hun browser door naar je mobiele coupon.

NFC-tags
Verbind NFC tags met onze coupons. Telefoons met NFC ingeschakeld kunnen dicht bij de NFC-tag gehouden worden om de mobiele coupon te laden.

Beacons
Een beacon is een nabijheidskenmerk dat een reactie teweegbrengt in de telefoon of tablet van de consument waarop hij of zij kan reageren via een app.

Beacons werken alleen met Native apps. Je kunt meer lezen over waarom Google is gestopt met pushmeldingen in de omgeving: https://help.coupontools.com/en/article/can-we-use-googles-nearby-push-notifications-with-beacons-1rej6v1/