Wie is de eigenaar van de app?

Wij bouwen de app, jij levert de inhoud, en jij bent verantwoordelijk voor die inhoud. De code van de app blijft het intellectuele eigendom van Coupontools.

Coupontools maakt geen aanspraak op inkomstenstromen uit de verkoop van de app of van producten verkocht in de app.

De app zal worden gepubliceerd met je eigen Google Play & IOS ontwikkelaarslicentie.
Wij maken gebruik van op sjablonen gebaseerde apps en kunnen geen APK-codes verstrekken.

Wij factureren onze app onderhoudskosten een keer per jaar. De verlengingsdatum is dezelfde datum als waarop we de app succesvol hebben gepubliceerd in de app stores.