Hoe kan ik mijn klanten een login geven om hun coupon statistieken te bekijken?

Stap 1 - maak een subaccount aan

Ga in het configuratiescherm naar "subaccounts"

Maak een subaccount aan voor de klant en geef toegangsrechten voor statistieken.

Stap 2 - Verplaats een coupon naar een subaccount

Nadat je een subaccount hebt aangemaakt, kan je een bestaande coupon naar een subaccount verplaatsen. Ga naar "campagneoverzicht" en selecteer "acties" en "verplaatsen".

Stap 3 - login gegevens naar jouw subaccount sturen

Vanuit het subaccount-dashboard kan je een e-mail naar jouw subaccount met zijn login-gegevens sturen.

Stap 4 - beheer de toegangsrechten van jouw subaccounts.

In de subaccountmanager kan je je subaccount instellen.
Je kan een subaccount toestaan om alleen statistieken te bekijken of ook om campagnes te bewerken.

Bijgewerkt op: 04/01/2022