Hoe toon je je bedrijfsnaam en emailadres als afzender in je e-mails

Als je ons mailsysteem gebruikt om mails naar je publiek te sturen, kun je het e-mailadres en de naam van de afzender aanpassen. Hoe doe je dat? Er zijn 2 opties. Volg mijn voorbeeld.

1) Open je coupon builder en navigeer naar de geavanceerde instellingen (1). Daar vind je het emailadres afzender en afzendernaam. Vul daar het emailadres in waarvandaan je emails wilt versturen en vul je bedrijfsnaam in. (2)

Elke e-mail die vanaf deze coupon wordt verzonden, zal dat e-mailadres en die naam gebruiken.

Ten minste het zilveren plan is vereist om dit te doen.

2) Open je coupon builder en navigeer naar de lancering sectie. Daar vind je de instellingen van je e-mail. Wijzig de instellingen zoals afzender naam, afzender e-mail adres, onderwerp regel,.

LET OP: Je kunt de e-mail nog niet aanpassen als een klant je coupon opslaat als e-mail. Het enige wat je kunt veranderen is de bedrijfsnaam die ik in het rood heb gemarkeerd op de schermafdruk hieronder. Je kunt de bedrijfsnaam wijzigen door de instructies hierboven te volgen. We werken eraan om de save2email mails ook aanpasbaar te maken.

Alle instellingen in de e-mail marketing instellingen op het tabblad lancering werken perfect wanneer je je coupon per e-mail distribueert.

Bijgewerkt op: 28/03/2023