Terwijl je in jouw proefperiode bent, kan je vrij van tariefplan veranderen om te zien welk plan aan jouw behoeften voldoet. Dit is hoe je het doet:

Switch knop op dashboard

Log in op je account. Druk op een van de groene 'switch plan' knoppen.

Klik op de switch knop van het tariefplan waarnaar je wilt overschakelen. Bevestig.

Plannen & Prijzen schakeloptie

De andere manier is door te navigeren naar de sectie 'plannen & prijzen'. Klik op plannen & prijzen.

Klik op de knop "Switch plan" van het tariefplan waarnaar u wilt overschakelen. Bevestig.