Hoe voeg ik Google Analytics (GA) of Google Tag Manager (GTM) toe aan een coupon?

Google Analytics toevoegen

Bewerk je campagne

Ga naar 'Geavanceerde instellingen

Scroll naar beneden tot je 'Bevestig pixels of tracking codes aan je coupon' ziet staan.

Je kan je code hier toevoegen en het zal worden geladen op alle pagina's van de coupon campagne.

Hier is een voorbeeld van een analytische code:

P.S. uw coupon builder moet in de 'Geavanceerde Modus' staan. Deze functie is niet beschikbaar in de 'Lite' modus.

Google Tag Manager toevoegen

Ga naar "integraties"

Selecteer "Google Tag Manager"

Hier kan je jouw Google Tag Manager toevoegen die zal worden geladen in elke campagne (ook de campagnes die al waren gemaakt voordat je de code toevoegde)