Hoe werkt de layout sectie van de coupon sjabloon?

In de layout sectie van je coupon sjabloon, kan je de look en feel van je coupon naar eigen wens veranderen.
Hieronder leggen we je uit hoe je dat moet doen.

Kies de stijl van je coupon. Hier zie je alle verschillende stijlen die we hebben:

Upload het logo van je bedrijf of het bedrijf waarmee je werkt.

Zorg er wel voor dat je de juiste afmetingen gebruikt. De afbeelding moet 500px breed en 100px hoog zijn. Als deze verschilt van de aangeraden afmetingen, zal je merken dat de afbeelding er uitgerekt uitziet.
Het logo zal afgebeeld worden aan de bovenkant van je coupon:

Upload de afbeelding die je graag wilt laten zien op je coupon.

Zorg hier ook weer voor dat deze de juiste afmetingen heeft. De afbeelding mag een maximum hoogte en breedte van 620px hebben.
De coupon afbeelding zal in het midden van je coupon getoond worden (of juist onder je logo als je de 'Rounded landing page' hebt geselecteerd als coupon stijl).

Verander de kleur van de 'body' van je coupon.

Verander de kleur aan de boven- en onderkant van je coupon.

Selecteer het lettertype en de kleur die je wilt gebruiken in je coupon.

Selecteer de stijl van de knop in je coupon. Er zijn 3 verschillende stijlen:

Er is ook een optie om de rand van je knop aan te passen. We hebben hier 4 verschillende stijlen:

Je kan deze rand ook een kleur geven:

Je kunt de kleur van de knoppen kiezen. En je hebt ook de optie om een kleur te kiezen voor de knop als er op geklikt wordt.

De tekst kleur op de knop, sluit aan bij de kleur van de knop. Zorg ervoor dat je deze 2 kleuren verschillend maken van mekaar.

Kies welk type achtergrond dat je wilt. We hebben 3 verschillende stijlen:

Solid color

Gradient color

Background image

Je kan kiezen tussen een achtergrond afbeelding van ons of je kan een eigen achtergrond afbeelding uploaden. Zorg ervoor dat deze afbeelding een naadloze lus patroon heeft.

Bijgewerkt op: 28/12/2021