Wat is het verschil tussen Claimen, Inwisselen en Valideren?

Claimen

Je kan een Claim actie instellen op je coupons die je klanten moeten uitvoeren voor ze de coupon kunnen claimen (=gebruiken).
We bieden de volgende claim acties aan:

Coupon op Facebook delen

Een promotie code invoeren

Een app installeren

Een video bekijken

Een betaling doen

Een app downloaden

Inwisselen

Wanneer een klant naar het verkooppunt gaat waar hij zijn coupon wilt gebruiken en deze aanbiedt, dat is inwisselen.
Inwisselen is een term vanuit het oogpunt van de klant.

Valideren

Wanneer een coupon is verdeeld en erna verwekt is in het verkooppunt, dat is valideren. De coupon kan niet meer gebruikt worden na validatie.
Valideren is een term vanuit het oogpunt van de handelaar.

Bijgewerkt op: 14/10/2022