Hoe moet ik een digitale campagne kopiëren/dupliceren?

Om je wat tijd en werk te besparen, is het mogelijk om je campagnes te kopiëren. Dit is mogelijk voor al onze campagne types.
In dit voorbeeld, zal ik een digitale coupon kopiëren samen met jou.

Deze actie is hetzelfde voor elke campagne!

Navigeer naar de 'Campaigns'(1). Selecteer 'Actions'(2) en klik op 'copy'(3).

Het volgende scherm komt tevoorschijn. Kies een naam (4) voor de gekopieerde coupon en selecteer in welke map (5) je deze wilt kopiëren. Klik vervolgens op 'duplicate' (6).

Ja, zo gemakkelijk is het! Je Coupon is gekopieerd. Kijk naar onderstaande screenshot om het resultaat te zien.

Deze actie kan je bij elke campagne toepassen!

Bijgewerkt op: 12/07/2023