Hoe verzend ik push notificaties naar mijn klanten die hun coupon/voucher hebben opgeslaan in hun mobile wallet?

Om dit te doen, moet je de volgende stappen volgen:

Gaan naar je coupon/voucher en dan naar de Launch sectie.

Onder distributie methodes, vind je "Wallet push notifications".

Nadat je hierop geklikt hebt, verschijnt een groene knop "+ New Push Notification".

Een pop-up scherm verschijnt waar je de mogelijkheid hebt je push notificatie tekst in te stellen. Nadat je dit gedaan hebt, druk je op "Send".

Zorg er zeker voor dat je geen speciale karakters noteert in je tekst zoals: # % & () {} * + - enz.