Wat is de opzoek functie en hoe werkt het?

De opzoek functie geeft je de mogelijkheid om specifieke coupons ongeldig te maken. Als je per ongeluk een coupon naar de verkeerde ontvanger verstuurd, is het mogelijk om deze specifieke coupon voor deze klant ongeldig te maken. Dit betekent dat de coupon niet meer kan gevalideerd worden door de ontvanger. Hou wel in het achterhoofd dat deze functie op aanvraag is! Neem in dit geval contact op met onze support team via de chat of mail (success@coupontools.com) zodat deze geactiveerd kan worden. Hier zie je hoe je deze functie het beste kan gebruiken.

(1) Als je deze functie hebt aangevraagd, zal deze verschijnen aan de linkerkant in het menu van je dashboard. (2) Om de juiste coupon op te zoeken, moet je de juiste stats code kopiëren en plakken in het scherm.

Waar vind je de stats code? Dit is het laatste stukje van de coupon URL van deze unieke gebruiker. Zie screenshot!

Hoe maak ik de coupon ongeldig?

(3) Hoe kan ik zien als de coupon echt ongeldig is gemaakt? (4) Hoe kan ik de coupon terug geldig maken?

Als je gebruik wilt maken van deze functie, contacteer ons gerust!

Bijgewerkt op: 12/04/2023