Hoe stel ik een landingspagina in om unieke coupons voor eenmalig gebruik per e-mail te versturen?

De Landing Page is de perfecte tool voor het verspreiden van coupons voor eenmalig gebruik via e-mail aan unieke ontvangers. Laten we er samen een opzetten! Bekijk de video om te zien wat er allemaal mogelijk is. Volg de onderstaande richtlijnen om stap-voor-stap een Landing Page te maken met een uniek e-mailformulier voor eenmalig gebruik.

Laten we de Landing Page builder openen. Navigeer naar 'Distribuite'. Open de Landing Pages.

Druk op 'Create Landing Page' (1) en selecteer een sjabloon. Ik gebruik de fiets in mijn voorbeeld. Uw Landing Page builder wordt geopend.

Laten we eerst de tekst aanpassen. Druk op de tekst module op de Landing Page. (1) Selecteer 'tekst bewerken' (2) om de tekst aan te passen.

"Vul je email adres in en claim je korting!" is mijn tekst.

Laten we nu het huidige formulier op de Landing Page bewerken. Druk ergens in de buurt van de 'Submit' knop. (1) De 'wijzig formulier' knop verschijnt. Druk op 'wijzig formulier'. (2) Het Formulier Instellingen tabblad opent.

1) De formulierinstellingen openen automatisch op het tabblad 'acties'.

2) Selecteer welk type campagne je gaat verspreiden via je Landing Page. Ik gebruik een Coupon.

3) Zet de instelling 'Coupontype' op eenmalig gebruik om unieke Coupons te garanderen.

4) In dit voorbeeld wordt de coupon per e-mail verstuurd. Selecteer 'e-mail' als 'Verzend type'.

5) Last but not least, druk op 'selecteer Coupon' om een Coupon aan uw Landing Page te koppelen. Dat is de Coupon die via email wordt verspreid als de gebruiker zijn email adres correct heeft ingevuld en op 'Submit' heeft gedrukt. Als uw traget Coupon nog niet Single-use is, verschijnt de volgende waarschuwing. Schakel deze gewoon in om verder te gaan. (6)

7) Vergeet niet je email eigenschappen goed te zetten. Druk op de link om dingen te veranderen zoals de afzender, onderwerp,.

Aangezien we de distributiemethode (e-mail) al hebben aangegeven en dat deze eenmalig moet zijn, is het tijd om de invoer te regelen. Aangezien e-mail de enige distributiemethode is, wordt het invoerveld voor het e-mailadres al weergegeven en is het verplicht. Aangezien we werken met eenmalig gebruik, is de functie 'Uniek' noodzakelijk. Gebruikers kunnen hun emailadres maar één keer gebruiken. Als ze het opnieuw proberen met hetzelfde e-mailadres, herkent het systeem het en zal dezelfde Coupon worden verstuurd.

Druk op de pijl die ik heb aangegeven in het rode vak in de schermafbeelding om het uitklapmenu te openen. Als u Terms & Conditions aanzet, moeten gebruikers akkoord gaan met de Terms & Conditions voordat ze kunnen verzenden. Meer informatie over de configuratie van je Algemene Voorwaarden vind je in dit artikel.

Als het uitklapmenu geopend is, schakel dan 'Uniek' in. (1) Het is ook mogelijk om enkele extra invoervelden toe te voegen. Druk hiervoor op het '+ icoon'. (2)

Dit is de modal die verschijnt wanneer de gebruiker het formulier succesvol heeft verzonden. Je kunt de titel en het bericht aanpassen. Het is ook mogelijk om een redirection knop op de modal te tonen.

"Gefeliciteerd! Is mijn titel. Mijn tekst is: 'Uw Coupon is onderweg per e-mail.'

Het is ook mogelijk om de hele opmaak van het formulier en de knop aan te passen. Dat zijn eenvoudig te beheren functies. Ik hou het bij de huidige lay-out.

Tijd voor een preview!

Druk op het 'oog icoon' rechts boven de Landing Page. De Landing Page opent zich. Voer uw email adres in, druk op submit en u ontvangt uw Coupon via email.

Bijgewerkt op: 24/04/2023